Ce a descoperit o femeie, în timp ce juca Pokemon Go: "Tot oraşul era acoperit"

20 Iulie 2016

Scene inedite într-un oraş din sudul Australiei. Zone întregi au fost acoperite cu o „pătură” de pânză de păianjen.

Ploile abundente din ultima perioadă au provocat un fenomen destul de cunoscut în Australia, denumit „balloning”. Păianjenii mici acoperă cu fâşii de pânză vegetaţia înaltă, copacii şi, cu ajutorul vântului, migrează în alte zone, mai înalte, pentru a se feri de inundaţii. Fenomenul a fost descoperit acum câteva zile în localitatea Yinnar, situată în sudul Australiei, în apropiere de Melbourne.

Descoperirea îi aparţine unei australience, Leslie Schmidt, care juca Pokemon Go. Ea urmărea un personaj din joc şi s-a trezit într-un coşmar al arahnofobilor: o zonă sufocată de păienjeniş, scrie tion.ro.

Fotografiile au fost făcute de Leslie Schmidt şi au fost postate pe Reddit. Autoarea a menţionat că a fost cel mai fascinant lucru pe care l-a văzut vreodată, că a fost tentată să se arunce peste vălul de pânză, dar că a ezitat deoarece nu ştia dacă sunt pe acolo şi specii veninoase de păianjeni.
Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?