Cazul Sorina. Adopția fetiței de 8 ani, din Mehedinți, merge mai departe. Copila poate merge în SUA

5 Iulie 2019
Cazul Sorina
Cazul Sorina

Hotărârea judecătorească de adopție a Sorinei, fetița de 8 ani din Baia de Aramă, Mehedinți, rămâne în picioare. Curtea de Apel Craiova a respins cererea Procurorului general, Bogdan Licu, de suspendare a executării deciziei judecătorești prin care fetița a fost adoptată de către un cuplu de români din SUA. Anunțul a fost făcut de avocata familiei care a adoptat-o pe copilă.

Sorina, fetița de 8 ani, din Baia de Aramă, jud. Mehedinți, care a fost luată de autorități cu scandal din casa asistentului maternal pentru a ajunge la părinții adoptivi, poate merge în SUA, la familia adoptivă.

Curtea de Apel Craiova a respins cererea Procurorului general, Bogdan Licu, de suspendare a executării deciziei judecătorești prin care fetița a fost adoptată.

Procedurile pentru adopția copilului au început încă din 2013. Au fost contactate peste 120 de familii, niciuna însă nu a dorit fetița și atunci au început căutările pentru o familie în străinătate. Anul trecut, cuplul de români stabiliți în SUA și-a exprimat intenția să o adopte, iar în aprilie, instanța a decis definitiv ca fetița să meargă în familia lor.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Americanul
06 Jul 15:38
Nimeni nu spune un lucru ff important, de cati bani a fost excrocata familia adoptiva de a ajuns cu proces in instanta... Bani la negru ceruti de mafia adoptiilor in cardasie cu parintii si acei asistenti maternali care au ultimul cuvant de spus. Fetita precis a mai fost vanduta pana acum de cateva ori.
Răspunde
0 0
Cetateanul
06 Jul 10:17
Catre ada . A mcrescut intr-o camera cu sora mea, dupa 90 aveam bani de pe o zi pe alta, am ajuns cu multa iubire si sustinere din partea familiei sa am pregatire in domeniul medical si in informatica, sora mea castiga extrem de bine, suntem o familie unita, ne-am da viata unul pentru altul .
Catre carcotasii are zbiara aici cu viitorul mai bun, atata le spun : habar nu aveti ce inseamna o familie . Banii nu au nici o relevanta intr-o familie .
Răspunde
0 0
Jan
06 Jul 07:54
Asistentii maternali care au facut scandalul asta monstru, doar pt. ca pierdeau banii primiti de la stat, motiv pt. care nici n-o adoptasera ei, ar trebui sa nu li se mai permita sa mai ia copii in plasament.
Răspunde
0 0
Santorini
06 Jul 05:56
Astora carora va e scarba de Justitia din Romania, de ce n-ati adoptat-o voi? Cati dintre copiii abandonati ar fi avut o alta sansa in viata dac voi v-ati fi impartit-o cu ei? Cui ati dat voi o sansa-n viata ca sa improscati cu noroi si venin niste oameni care vor sa fac un bine unui copil? Nu, mai bine muriti cu el de gat in Romania. Sa stea acolo, printre voi, ca afara, acolo unde voi probabil n-ati fost niciodata , ii "iau organele". Stai si de crucesti de prostia omeneasca. Sarmanul Creanga ar mai scrie cateva volume de povestiri de genul asta daca v-ar fi contemporan. Lasati copilului sansa la o viata mai buna si vedeti-va de necazurile voastre, plictisitilor. Vi s-au terminat toate problemele.. Acum asta e problema voastra. Habar n-aveti despre ce vorbiti, nefericitilor.Habar n-aveti!
Răspunde
0 0
Vocea copilului
05 Jul 15:31
Vrem sa vedem interviuri cu copiii ...adoptati...din Romania in strainatate care descriu ce extraordinara a fost decizia de a fi dati departe de tara...VREM SA VEDEM ACESTE INTERVIURI IN CARE POPULATIA SA POATA DA TELEFON SA PUNA INTREBARI IN DIRECT!!!!!
Răspunde
0 0
ada
05 Jul 15:10
mi-e scarba de justitia din Romania si regret enorm ca am iesit la referendumul pentru justitie . Nu aveam ce apara e doar o cloaca de intrerese murdare . Oameni fara Dumnezeu , cu constiinta moarta.
Răspunde
0 0
Alina
05 Jul 14:30
Ma bucur nespus de mult!
Într-adevăr avem o Justiție independenta.
O viata frumoasa și demna îți doresc, alături de valoroasa (din punct de vedere uman) ta familie adoptiva!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?