Cazul Caracal. Procurorul care a ţinut poliţiştii în faţa casei lui Dincă, pus sub acuzare

6 Septembrie 2019
Cazul Caracal. Procurorul care a ţinut poliţiştii în faţa casei lui Dincă, pus sub acuzare
Cazul Caracal. Procurorul care a ţinut poliţiştii în faţa casei lui Dincă, pus sub acuzare
Cazul Caracal. Procurorul care a ţinut poliţiştii în faţa casei lui Dincă, pus sub acuzare Cazul Caracal. Procurorul care a ţinut poliţiştii în faţa casei lui Dincă, pus sub acuzare

Procurorul Cristian Popescu, cel care nu a aprobat intrarea în locuința din Caracal al lui Gheorghe Dincă, va fi pus sub acuzare.

Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) va începe urmărirea penală împotriva procurorului Cristian Ovidiu Popescu, de la Parchetul Judecătoriei Caracal, şi împotriva a trei polițiști, în dosarul crimelor din casa lui Gheorghe Dincă. Cei patru vor deveni suspecţi în dosar săptămâna viitoare. Procurorul Popescu este cel care a coordonat intervenţia de la casa lui Dincă din Caracal, în noaptea de 25 spre 26 iulie.

Alături de Cristian Ovidiu Popescu, procurorii SIIJ vor pune sub urmărire penală trei polițiști, o femeie comisar și doi poliţişti de la 112.Ovidiu Popescu, procurorul de la Parchetul Judecătoriei Caracal, cel care a instrumentat iniţiat dosarul dispariţiei Alexandrei Măceşanu, este cercetat disciplinar de Inspecţia Judiciară pentru aceleaşi fapte.

Ancheta disciplinară urmează să fie suspendată pe perioada anchetei penale.

Secţia pentru procurori a CSM l-a suspendat din funcţie pe Popescu, decizie pe care acesta a contestat-o în instanţă.

Procurorul care a ținut polițiștii în fața casei lui Dincă a contestat suspendarea din funcțieSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?