Câteva zeci de căprioare, cerbi și alte animale, găsite moarte pe câmp, în județul Arad

13 Martie 2019
Căprioare sfâşiate de câini 
Căprioare sfâşiate de câini 
FOTO: https://ziarmm.ro

Cazul a fost dezvăluit de către administratorul fondului de vânătoare Alexandru Must, a căruit fond de vânătoare se întide pe raza localităților Peregu Mare, Nădlac, Șeitin și Semlac, zone în care au mai existat cazuri de animale omorâte și în cursul lunii noimebrie anul trecut.

Bărbatul acuză că animalele au fost omorâte de otrava pusă pe câmp împotriva dăunătorilor, care nu a fost amplasată conform legii, care cere ca otrava să fie pusă în găurile de șoareci și șobolani, iar apoi acestea să fie acoperite. În schimb, otrava a fost împrăștiată pe câmp, iar la fața locului se pot vedea multe plicuțele cu asemenea conținut.

Pe lângă partea etică și pagubele materiale sunt mari… în această perioadă de extrasezon o căprioară este evaluată la 4.000 de euro, iar un căprior la 5.000 de euro.

Detalii pe Realitatea de Arad

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?