Casele astrologice: Află ce semnificație are fiecare casă astrologică!

10 Septembrie 2019
casele astrologice
casele astrologice

Casele astrologice. Precum un ceas, zodiacul este impartit in 12 segmente, sau casele astrologice, fiecare condusa de un semn zodiacal diferit. Află ce semnificație are fiecare casă astrologică! 

Casele astrologice. Ca si semnele zodiacale, denumite Casele cerului, Casele Pamantului sunt tot in numar de 12 si fiecare dintre ele corespunde unui domeniu concret, terestru al existentei fiecaruia dintre noi.

Casele astrologice. Semnificatie

Casele astrologice. Casa a 1-a, in analogie cu planeta Marte si zodia Berbec

Casa personalitatii si a caracterului, a temperamentului, dar si a aspectului fizic, se refera la ceea ce te diferentiaza de ceilalti, la felul cum te vezi si esti vazut, la potentialul de care dispui; este casa care te ajuta sa iti implinesti scopul vietii.

Casele astrologice. Casa a 2-a, in analogie cu planeta Venus si zodia Taur

Casa calitatilor, a valorilor spirituale si materiale, a castigurilor, a bunurilor pe care le detii sau le mostenesti si care-ti asigura un confort fizic si emotional; reprezinta si senzualitatea, simturile.

Casele astrologice. Casa a 3-a, in analogie cu planeta Mercur si zodia Gemeni

Casa relatiilor si a familiei, a comunicarii cu fratii, rudele, prietenii, semenii, dar si casa studiilor, a intelectului, a libertatii de exprimare.Casele astrologice. Casa a 4-a, in analogie cu Luna si zodia Rac

Casa care se refera la originile tale si la scopul, finalitatea vietii, la familie, la sentimente, emotii; de aceasta casa tin si maternitatea, tristetile, nostalgiile.

Casele astrologice. Casa a 5-a, in analogie cu Soarele si zodia Leu

Casa iubirii, legata de pasiunile trupesti si sufletesti, de fertilitate, copii, parteneri de viata, iubiti, relatii sentimentale si capacitatea de a iubi in general.

Casele astrologice. Casa a 6-a, in analogie cu planeta Mercur si zodia Fecioara

Casa starii de sanatate si a bolilor fizice, dar si a sarcinilor zilnice, a datoriilor asumate, a subordonarii tale in fata celorlalti, a relatiei cu sefii si subalternii.

Casele astrologice. Casa a 7-a, in analogie cu planeta Venus si zodia Balanta

Casa casatoriei, a legaturii cu lumea din jur, a colaborarii cu partenerii de viata, de munca, de drum; dusmanii, adversarii cu care ni se intersecteaza drumurile sunt reprezentati tot de aceasta casa.

Casele astrologice. Casa a 8-a, in analogie cu planeta Pluton si zodia Scorpion

Casa mortii, dar si a renasterii, influenteaza capacitatea ta de refacere, de regenerare, se refera la incercarile vietii si modul cum le depasesti, cum faci fata necunoscutului; este in legatura si cu sexualitatea, cu asteptarile si dorintele tale carnale.

Casele astrologice. Casa a 9-a, in analogie cu planeta Jupiter si zodia Sagetator

Casa intelepciunii, a relatiei cu divinitatea, spiritualitatea, religiozitatea, cu justitia si principiile morale; este casa lectiilor invatate, a visurilor, a eului superior.

Casele astrologice. Casa a 10-a, in analogie cu planeta Saturn si zodia Capricorn

Casa carierei, a realizarilor profesionale, a recunoasterii sociale, a functiilor pe care le dobandesti, iti influenteaza succesul in viata.

Casele astrologice. Casa a 11-a, in analogie cu planeta Uranus si zodia Varsator

Casa prieteniei, altruismului si a protectorilor care ne ajuta sa ne ducem planurile la indeplinire, a vietii private, a cauzelor, idealurilor tale, a actiunilor indraznete, a curajului, a popularitatii.

Casele astrologice. Casa a 12-a, in analogie cu planeta Neptun si zodia Pesti

Casa sacrificiilor, a puterii de dedicare, a temerilor, deceptiilor, responsabila cu emotiile si presimtirile tale, de latura ta ascunsa, karma ta; incercarile, tradarile, viciile sunt legate tot de aceasa casa.

Sursa: horoscop.kudika.ro

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Allison Howarts
11 Sep 00:59
Bună ziua, eu sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson ani de zile, s-a despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de mult din cauza iubirii pe care o am pentru el, L-am implorat cu tot, am făcut promisiuni, dar el a refuzat. I-am explicat problema mea prietenului meu și ea mi-a sugerat că ar trebui să contactez mai degrabă o casetă de vrajă care m-ar putea ajuta să arunc o vrajă pentru a-l readuce, dar eu sunt tipul care nu a crezut niciodată în vraja, nu am avut de ales decât să-l încerc, eu i-a trimis caseta vraja și mi-a spus că nu este nicio problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine înainte de trei zile, a aruncat vraja și surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins, am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, încât a vrut să mă întorc la el, încât mă iubește atât de mult. Eram atât de fericit și m-am dus la el încât așa am început să trăim din nou fericiți împreună. De atunci, mi-am făcut promisiune că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor unei astfel de persoane, referindu-l la ea singura casă de vrăji reală și puternică care m-a ajutat cu propria mea problemă. e-mail: ogagakunta@gmail.com puteți să-i trimiteți un e-mail dacă aveți nevoie de asistența sa în relația dvs. sau în orice alt caz sau WhatsApp, la +2348069032895
1) Vrăji de dragoste
2) Vrăji de dragoste pierdute
3) Vrăji de divorț
4) Vrăji de căsătorie
5) Vraja de legare.
6) Vrăji de rupere
7) Alungă un iubit trecut
8.) Doriți să vă promovați în vraja dvs. de birou / Loterie
9) doriți să vă satisfaceți iubitul
Contactați acest om grozav dacă aveți vreo problemă pentru o soluție de durată
ogagakunta@gmail.com
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?