Cine este Carmen Mihălcescu, cea care a luat locul lui Dragnea la șefia Camerei Deputaților?

28 Mai 2019
Carmen Mihalcescu
 
Carmen Mihalcescu  

Carmen Mihălcescu (fostă Moldovan) (n. 14 mai 1970) este un deputat român în legislaturile 2000-2004, 2008-2012, 2012-2016 și 2016-2020.

Pentru primul mandat, a candidat în județul Bacău pe listele PSD.

La alegerile din 2008 a candidat din partea aceluiași partid într-un colegiu din Buzău, obținând un nou mandat.

În martie 2010, în timpul acestui al doilea mandat, a părăsit PSD după un conflict cu Vasile Ion, liderul local al acestui partid, și s-a alăturat grupului parlamentar al independenților, urmând să devină purtător de cuvânt al unei noi formațiuni de centru-stânga.

În 2018 Carmen Mihălcescu anunța că îi susține pe puciștii din PSD.În septembrie 2018, Carmen Mihălescu anunța public că îi susține pe puciștii din partid.

„Sunt alături de Adrian Țuțuianu, Paul Stănescu, Marian Neacșu, Gabriela Firea și de mulți alți colegi care au formulat public un set de principii și valori. Cred că buna guvernare trebuie să primeze înaintea oricăror prietenii și colaborări private. Am fost aleși de români pentru a susține ceea ce este mai bine pentru România, iar astăzi unitatea partidului este definitorie pentru continuarea unui proiect guvernamental, care nu este expresia unui grup restrâns de oameni, ci a unui partid unit în susținerea unor idealuri de democrație și bună guvernare”, spunea ea atunci.

Carmen Mihălcescu este soția consultantului politic Horia Mihălcescu.

Horia Mihălcescu este principalul om de comunicare cu media al PSD.

Carmen Mihălcescu l-a înlocuit pe Dragnea la șefia Camerei Deputaților

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?