Care este vârsta potrivită pentru... căsătorie?

16 Decembrie 2018
Care este vârsta potrivită pentru... căsătorie?
Care este vârsta potrivită pentru... căsătorie?

Într-o lume într-o continuă schimbare şi evoluţie, se pare că divorţul a devenit un lucru mai mult decât obişnuit. Ştiinţa încearcă să... disece relaţiile şi să vină cu soluţii pentru ca oamenii să nu fie nevoiţi să treacă printr-un divorţ. 

 

Conform cercetărilor recente, vârstă pentru căsătorie este foarte importantă și se pare că există o legătură strânsă între această și rată divorțurilor.

Un studiu realizat de un sociolog de la Universitatea din Utah a scos la iveală că vârstă potrivită pentru căsătorie este între 28 și 32 de ani. Potrivit specialiștilor, dacă te măriți la aceste vârste, ai mai puține șanse să divorțezi, cel puțîn în primii 5 ani de căsnicie.

Înainte de a ajunge la concluzia de mai sus, sociologii credeau că stabilitatea in căsnicie este direct proporțională cu vârstă - cu cât te căsătorești mai târziu, cu atât ai șanse mai mari că mariajul să fie de lungă durata. 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Jack
16 Dec 18:30
Divortul e la fel de greu ca moartea cuiva apropiat, distruge omul pe interior. Comportati-va bine cu familia voastra, respectati-o asa cum ati vrea sa va respecte altii pe voi, fiti buni si intelegatori, aveti rabdare si ambitie,si niciodata nu o sa ajungeti la divort. Familia se sudeaza cu copii, atunci nimic nu va mai desparte !!! Coorvarii, mincinosii, puturosii, agresivii divorteaza.
Răspunde
0 0
Jack
16 Dec 18:24
Tinind cont ca baieteii nu mai fac armata, se maturizeaza mult prea tirziu, chiar foarte tirziu si devin papagali dependenti de loaba si de filme porno. Virsta buna de insurat pentru a nu da rateuri este de 20 de ani baieti si 18 fetele. Atunci e vorba de corectitudine, curatenie, sanatate fizica si mintala, ... problema sint parintii, de multe ori, care sint cinici, egoisti, manipulatori, dictatori. Si atunci vedem ce vedem si azi, papagali, pitzipoance, maimutzoi violenti, mincinosi, oportunisti, mirlani si femei la limita prostitutiei ...virsta corecta este 18-20 de ani ... dupa aceea se pierde increderea si cursjul, intervin planurile si pretentiile prostesti ...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?