Care este cel mai sigur loc din avion în cazul unei prăbuşiri

20 Mai 2016
Care este cel mai sigur loc din avion în cazul unei prăbuşiri
Care este cel mai sigur loc din avion în cazul unei prăbuşiri
Care este cel mai sigur loc din avion în cazul unei prăbuşiri Care este cel mai sigur loc din avion în cazul unei prăbuşiri

După un sondaj la care au participat mai mult de 1.000 de pasageri, un site care compară preţurile biletelor de avion a dezvăluit care este locul preferat al călătorilor într-o aeronavă.

Verdictul este scaunul 6A. Cei care aleg aces scaun pot coborî mai repede din avion, fără să fie prea apropiaţi de îmbulzeala care se creează şi se află şi în apropierea toaletei, fără informează Daily Mail.

Compania Skyscanner a menţionat că pasagerii preferă primele şase rânduri ale unei aeronave. Locul la geam este preferat de 60 la sută dintre călători, în timp scaunul din mijloc este dorit de doar unu la sută dintre pasageri.

Scaunul cel mai evitat de cei care călătoresc cu avionul este 31E, un loc de mijloc aflat în spatele aeronavei, care nu este apropiat nici de uşi, nici de toalete.

Autorii studiului îşi doresc acum ca aceste locuri să nu fie taxate suplimentar de companiile aeriene.(w500) Care este

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?