A escaladat până la camera secretă de pe Muntele Rushmore şi a găsit ceva ce schimbă lumea

10 Ianuarie 2019

Sculptorul Gutzon Borglum a proiectat o cameră ascunsă pe muntele Rushmore, dar a murit înainte de finalizarea proiectului. În 1990, proiectul a fost reluat și finalizat. Camera spune povestea SUA generațiilor viitoare. Galeria Foto.

Muntele Rushmore din Dakota de Sud este unul dintre reperele cele mai cunoscute din Statele Unite ale Americii. Dar se pare că sculptura uriașă are un mister aparte - în spatele capului din granit al lui Abraham Lincoln se află o cameră ascunsă.

Intrarea in Sala Records se face printr-o ușă în spatele capetelor celor patru președinți George Washington, Thomas Jefferson, Theodore Roosevelt și Abraham Lincoln. Din păcate, turiștii care vizitează Muntele Rushmore nu pot avea acces la Hall Of Records, pentru că se ajunge foarte greu la ea din cauza poziției, potrivit Daily Mail.

Aceasta găzduiește panouri de porțelan și smalț care redau istoria americană, precum Declarația de Independență, Constituția și Legea Drepturilor dar și o biografie a lui Gutzon, toate închise într-un seif de titan.

Ce a găsit în camera secretă de la Muntele Rushmore, în Galeria Foto.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?