Călin Popescu-Tăriceanu își lansează, astăzi, candidatura la prezidențiale

26 Septembrie 2014
Călin Popescu-Tăriceanu își lansează, astăzi, candidatura la prezidențiale
Călin Popescu-Tăriceanu își lansează, astăzi, candidatura la prezidențiale

Președintele Partidului Liberal Reformator, Călin Popescu-Tăriceanu, își lansează, astăzi, candidatura la alegerile prezidențiale, evenimentul urmând să aibă loc la Palatul Parlamentului.

Potrivit unui comunicat remis AGERPRES, lansarea în cursa pentru fotoliul de la Cotroceni a lui Tăriceanu va avea loc începând cu ora 16,00, la Palatul Parlamentului, în Sala A.I. Cuza.

Călin Popescu-Tăriceanu este președintele Senatului și candidează la prezidențiale ca independent. El este liderul Partidului Liberal Reformator, formațiune care nu și-a finalizat formalitățile de înregistrare la Tribunal."Am depus peste 279.000 de semnături. Din păcate, o parte dintre semnături nu le-am putut folosi pentru că ele au fost strânse de Partidul Liberal Reformator. Încă, în justiție, trenează înregistrarea oficială a partidului și, de aceea, o parte dintre semnături nu am putut să le folosim", a declarat Tăriceanu, luni, la BEC, când și-a depus candidatura.

În opinia sa, România are nevoie de un proiect de țară care să o ducă pe locul pe care îl merită.

"Proiectul meu se intitulează 'România, a șaptea putere a Europei'. Vreau, pentru țara mea, mai mult. Vreau, pentru cetățenii mei, să trăiască mai bine, vreau să fim respectați, să fim o țară demnă, o țară privită cu respect și de care oamenii să fie mândri. Vreau o țară care să fie caracterizată prin bunăstare, dar aceste lucruri nu se pot realiza decât cu multă muncă, cu multă seriozitate și politica trebuie privită altfel, nu ca până acum — o activitate derizorie, o activitate care, în final, nu reușește să câștige încrederea cetățenilor", a afirmat Tăriceanu.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

3 -3
elena de ardeal
26 Sep 09:18
PARTIDUL LIBERAL REFORMATOR nu exista juridic,atunci nu dezinformati.
o fi presedinte la altceva.
Răspunde
0 0
romeo
26 Sep 21:05
6 Foarte exact si e de mirare cum are dreptul la candidatura cand tarliceanu s-a inscris din partea PLR nu ca independent. Curios !
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?