Călărași: Lucrările la reţeaua de canalizare bat pasul pe loc

8 Septembrie 2014

Autorităţile locale cer răbdare de la călărăşenii care locuiesc pe străzile unde lucrările, la reţeaua de apă, par interminabile, în condițiile în care, prima procedură de achiziţie a fost deschisă în anul 2010, pe 8 decembrie. Lucrările sunt incluse într-un proiect cu finanţare europeană, cu o valoare de aproximativ 39 milioane de lei, iar întârzierea în execuţie nu se datorează Primăriei Călăraşi, care este ”doar beneficiara acestui proiect. ”

sunt incluse într-un proiect cu finanţare europeană, cu o valoare de aproximativ 39 milioane de lei, iar întârzierea în execuţie are cauze obiective ce nu ţin de Primăria Călăraşi

Citeste mai mult: adev.ro/nbkmpr
Prima procedură de achiziţie a fost deschisă în anul 2010, pe 8 decembrie,

Citeste mai mult: adev.ro/nbkmpr
Prima procedură de achiziţie a fost deschisă în anul 2010, pe 8 decembrie,

Citeste mai mult: adev.ro/nbkmpr Lucrările sunt incluse într-un proiect cu finanţare europeană, cu o valoare de aproximativ 39 milioane de lei, iar întârzierea în execuţie se datorează unor motive ce nu ţin de Primăria Călăraşi.
Răbdare. Asta cere autorităţile locale de la călărăşenii care locuiesc pe străzile pe care lucrările la reţeaua de apă par interminabile. Acestea sunt incluse într-un proiect cu finanţare europeană, cu o valoare de aproximativ 39 milioane de lei, iar întârzierea în execuţie are cauze obiective ce nu ţin de Primăria Călăraşi

Citeste mai mult: adev.ro/nbkmpr
”Sper ca cei afectaţi de întârzierea acestui contract de lucrări cu finanţare europeană să înţeleagă faptul că Primăria municipiului Călăraşi este doar beneficiara acestui proiect şi nu poate interveni în derularea lui, procedurile de achiziţie publică urmându-şi calea legală. Tot ce pot să spun este faptul că odată începute lucrările, vom face tot ce ne stă în putinţă pentru ca antreprenorul să ducă la bun sfârşit lucrarea într-un timp cât mai scurt, pentru că şi banii europeni trebuie cheltuiţi până la 31 decembrie 2015” , a declarat primarul Daniel Ştefan Drăgulin, potrivit Adevarul.
Autorităţile locale vin şi cu explicaţii pentru întârzierea lucrărilor. Proiectul a trecut prin trei proceduri de achiziţie publică, aflându-se, în acest moment, în cea de-a treia, în data de 30 iunie 2014, având loc şedinţa de deschidere a ofertelor, care au fost depuse către 17 agenţi economici, evaluarea lor fiind în desfăşurare.
 
Mai multe pe Adevarul.
 
 


Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?