CADOURILE LUI BĂSESCU. Ce CADOURI a primit preşedintele în 2013, CE A PĂSTRAT

22 Ianuarie 2014
CADOURILE LUI BĂSESCU. Ce CADOURI a primit preşedintele în 2013, CE A PĂSTRAT / Foto: MEDIAFAX
CADOURILE LUI BĂSESCU. Ce CADOURI a primit preşedintele în 2013, CE A PĂSTRAT / Foto: MEDIAFAX

CADOURI TRAIAN BĂSESCU în 2013. Pălării de paie şi "cu păun", traiste tradiţionale, cărţi, plachete dar şi o machetă de vapor sunt câteva din bunurile primite de TRAIAN BĂSESCU în 2013, potrivit listei publicate pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

CADOURI TRAIAN BĂSESCU în 2013. În 2013, preşedintele TRAIAN BĂSESCU a primit 37 de cadouri, în valoare totală de 5.667 euro, din care nu a păstrat nimic. Cel mai scump bun, în valoare de 3.875 de euro, este o machetă de vapor "Deepwater Champion" primită de la Exxon Mobile şi OMV Petrom. 900 de euro costă o machetă din lemn de trandafir a navei "Zheng He". În rest, bunurile primite cu titlu gratuit nu depăşesc o sută de euro.

CADOURI TRAIAN BĂSESCU în 2013. Printre cadouri se numără o statuetă urs din porţelan alb, în casetă albă, în valoare de 45 de euro, un set de 4 pahare din lut cu motive populare, în traistă de lână (45 de euro), o sticlă cu enupăr şi artizanat "Avram Iancu", în traistă tradiţională (30 de euro), o păpuşă în costum tradiţional românesc (15 euro), dar şi mai multe traiste tradiţionale româneşti.CADOURI TRAIAN BĂSESCU în 2013. Inedite sunt şi pălăriile primite de preşedintele Traian Băsescu, două cu păun, executate manual de meşterul popular Virginia Linul, din Bistriţa-Năsăud şi una de paie (clop).

Pe listă figurează şi patru volume: "Câte doruri sunt prin sat - poezii populare", de Maria Sterp, "Drum de fier prin praf de puşcă şi ploaie de stele" şi "Drum de fier prin praf de puşcă", ambele de Paul Braşcanu, şi "Spre Ţara Făgăduinţei", de Tinuţa Grec.

CADOURI TRAIAN BĂSESCU în 2013. Şeful statului a mai primit diverse obiecte şi vase decorative din plastic, lemn, porţelan şi ceramică, plachete aniversare, precum şi o pictură pe pânză "Avram Iancu", în valoare de 60 de euro.

De asemenea, pe lista bunurilor se află şi Premiul Gala Mediatorilor, "Mediator's Awards 2013", din sticlă, în cutie albastră.

De la Patriarhie, preşedintele a primit o plachetă cu Catedrala Naţională, în suport roşu (20 de euro).Sursă: Mediafax

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?