Cadou de 14 februarie: bilete la Steaua-Sevilla

Steaua a scăpat de mocirlă. Ani în şir duşmanul numărul 1 al gazonului din Ghencea, ploaia, nu-i mai sperie pe oficialii echipei campioane. Deşi a plouat toată noaptea, suprafaţa de joc pentru primul meci european al Stelei în 2007 arată ca pe stadioanele mari din Occident. Pentru meciul cu cea mai bună echipă din lume în 2006, fanii Stelei mai pot cumpăra doar astăzi bilete la tribunele I şi O şi la fotolii.

Cu toate că în Bucureşti a plouat toată noaptea, iarba nu a avut de suferit mai ales că instalaţia de încălzire a gazonului este deja pusă în funcţiune.De Ziua Îndrăgostiţilor, cuplurile pasionate de fotbal au putut să-şi dăruiască bilete la meciul cu deţinătoarea Cupei UEFA, unde, potrivit oficialilor Stelei, îi mai aşteaptă un cadou.

"Astăzi este Ziua Îndrăgostiţilor, ziua iubitorilor de fotbal şi cel mai frumos cadou pentru noi, iubitorii de fotbal, cel mai frumos ar fi să învingem Sevilla", a spus Argăseală.

După ce tichetele de la peluze şi tribuna a II-a s-au epuizat, au mai rămas bilete la tribuna I la preţul de 100 de lei, la tribuna 0 cu 200 de lei şi fotolii, la preţul de 300 de lei.Sursă: Realitatea TV

print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?