Căderi de pietre pe Valea Oltului. Traficul a fost reluat

1 Decembrie 2015

Circulaţia rutieră pe DN 7, între Căciulata şi Brezoi, a fost oprită, astăzim din cauza unei căderi de pietre. În urma accidentului nicio persoană nu a fost rănită.

UPDATE. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că începând cu ora 18.30, circulația rutieră fost reluată pe un fir, alternativ în ambele sensuri, pe DN7 între Călimăneşti şi Brezoi la kilometrul 200.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că astăzi pe drumul naţional DN 7 (pe Valea Oltului, între Căciulata şi Brezoi), între km 199 şi km 200, s-a produs un accident, fără a se înregistra victime, fapt care a dus la blocarea traficului în zonă, pe ambele sensuri.

Accidentul a avut loc din cauza unor căderi de bolovani, care s-au desprins de pe versant, cu o masă totală de 2200 mc.

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile instituite de IGPR – Serviciul Rutier şi să folosească următoarele variante ocolitoare: drumul naţional DN 1 (Veştem – Făgăraş – Braşov sau drumul naţional DN 1, drumul naţional DN 7, drumul naţional DN 66 (Simeria – Haţeg – Petroşani – Tg. Jiu).În zonă se află reprezentanţi ai Secţiei de Drumuri Naţionale Râmnicu Vâlcea şi se
acţionează pe două fronturi, lucrându-se din ambele sensuri ale drumului naţional cu 2 încărcătoare şi 5 camioane.

CNADNR estimează reluarea normală a traficului în zona afectată, până la sfârşitul zilei.

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?