Bunuri contrafăcute, în valoare de peste 950.000 lei confiscate în Portul Constanţa

18 Septembrie 2018

Articole de încălțăminte în valoare de peste 950.000 lei, susceptibile a fi contrafăcute, au  fost descoperite în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container sosit din China.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali, au fost descoperit 1.600 perechi de încălţaminte susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală al unei mărci cunoscute. Destinatar ul containerului este o societate comercială de pe raza municipiului București, administratorul societăţii comerciale este un cetăţean chinez, în vârstă de 33 de ani, având reședința pe raza județului Ilfov.

Bunurile, a căror valoare dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă se ridică la suma totală de 956.800 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Realiateadeconstanta.netSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?