Brăila, sub zăpadă. Primarul anunță amendarea firmei de deszăpezire

15 Ianuarie 2019
Brăila sub zăpadă
Brăila sub zăpadă
Brăila sub zăpadă Brăila sub zăpadă

Cele mai multe străzi din Brăila sunt sub zăpadă, iar primarul Marian Dragomir a anunțat că va amenda firma însărcinată cu deszăpezirea orașului, scrie Realitateadebraila.net.

În noaptea de luni spre marți a început să ningă din nou, iar o parte a străzilor din municipiul Brăila au rămas nedeszăpezite.

Primarul Marian Dragomir a anunțat că va amenda firma care trebuia să se ocupe de deszăpezire pe aceste zone.

”Azi SC BRAICATA va fi amendată pentru că nu a ieșit la deszăpezire și ieri nu a ridicat gunoiul. Această societate privată nu a onorat contractele având probleme financiare deși Primăria Municipiului Brăila este cu plata la zi a salubrizării și deszăpezirii. Această situație a condus la redirecționarea utilajelor și pe sectorul acesteia și la întârzieri în deszăpezire. Estimez că într-o perioadă scurta de timp vom reuși să scoatem străzile la negru”, a spus primarul Marian Dragomir.

În jurul orei 7.45 au apărut primele utilaje de deszăpezire și pe Calea Călărașilor, între Barieră și șoseaua de Centură.Agricost a scos un tractoraș care a deszăpezit trotuarul din fața sediului, unde se află și una dintre cele mai aglomerate stații de autobuz.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?