Bombă în rândul ANEVAR - Fraudă cu evaluarea imobilelor vândute la licitație publică

28 Iunie 2018
Bombă în rândul ANEVAR - Fraudă cu evaluarea imobilelor vândute la licitație publică
Bombă în rândul ANEVAR - Fraudă cu evaluarea imobilelor vândute la licitație publică
Bombă în rândul ANEVAR - Fraudă cu evaluarea imobilelor vândute la licitație publică Documente Documente

Fraudă Piraeus Bank - Executări silite NULE - Băncile fac presiune pe evaluatori pentru a întocmi rapoarte false!! – Rapoarte de evaluare fictive, imobile vândute pe nimic, debitori aruncați în stradă şi executori care nu ştiu ce execută -Evaluatorii Anevar NU au dreptul să facă evaluări ale imobilelor - Avocat Cuculis Adrian

Declarație HALUCINANTĂ a evaluatorului ce a întocmit raportul pentru vânzarea imobilului debitorului!

Informațiile pe care o să le citiți mai jos, dintr-o adresă emisă chiar de către un membru ANEVAR, evaluator ce întocmea rapoarte de evaluare după cum spune, la ordinul și presiunile băncii și pentru care nu primea acte suficiente dar și informații inexacte, arată de fapt ADEVĂRUL pentru majoritatea executărilor silite.

Evaluatorul își cere constatarea NULITĂȚII ABSOLUTE a propriului raport de evaluare!!!

Întreaga evaluare este prezentată pe bază de informații insuficiente determinării corecte a valorii imobilului evaluat, la presiunea exercitată de către bancă, am fost nevoită să elaborez raportul de evaluare pe informațiile insuficiente furnizate de către bancă și executorul judecătoresc.[…]"Câte lucruri, ILEGALE, duc la o subevaluare a imobilului?

Lipsa de informații, presiunea nelegală a băncii, evaluarea de către un corp profesional ce nu are calitatea necesară să facă expertize, greșita aplicare a legii prin faptul că se indică o ipotecă INEXISTENTĂ, situația de fapt trecută greșit.

Câte imobile or fi fost vândute și nimeni nu a făcut nimic pentru a combate acest fenomen? Asta este întrebarea care se naște la momentul actual, când de fapt, se observă, că avem o creștere a executărilor silite, evaluatori și nu experți tehnici fac aceste rapoarte de evaluare şi casele de-o viață ale oamenilor sunt vândute pe nimic.

Pot membrii ANEVAR, oricum să facă aceste evaluări în cadrul dosarelor de executare?

Nu, doar experții agreaţi MJ pot face aceste expertize, deci oricum, raportul întocmit este NUL!

Haideți să nu-i mai lăsăm!!!

Sunteți executat silit imobiliar? Completați tabelul AICI

Sursa: indrumari-juridice.euSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Ogrezeanu A
22 Jul 21:31
Declaratia reprezinta o corectie materiala, pentru care nu aveti nici un consimtamant scris de a o utiliza. Puteti proba ceea ce mintiti? Daca executarile silite sunt ilegale la nivel national, de ce nu sesizati DIICOT-ul? Politia? De ce prezentati franturi de adevar si FABRICATI MINCIUNI? Sunteti interesati sa mediatizati minciuni pentru a cumpara la pret de chilipir imobilele executate silit pentru ca avocatii nu sunt capabili sa apere cauza pentru care s-au angajat? Asa se explica faptul ca nu detineti informatiile complete respective ci ati fabricat un scenariu pentru ca oamenii aflati in dificultate se apeleze la asemenea avocati, care sa-i ajute sa piarda mai repede procesele in instanta, mintind ca executarile sunt ilegale? Aveti vreo statistica in acest sens? O "chestie" fabricata nu reprezinta "99% executari silite ilegale, la nivel de tara". Va solicit sa retrageti orice informatie cu caracter personal si sa faceti dovada ca ceea ce publicati va apartine si nu este "fabricat" si prezentat intr-un alt context decat cel adevarat.

Incepand cu 23.07.2018 solicit daune cominatorii in cuantum de 1.000 euro/zi pana la retragerea informatiilor care ma privesc, urmand ca situatia negativa prezentata exagerat intr-un mod care nu are nici o legatura cu realitatea cazului sa fie clarificata in cadrul unui proces civil.

Spre dispererea avocatului, raportul de evaluare emis este ADEVARAT SI NU FICTIV SAU FALS. Raportul a fost emis si a ramas valabil pentru scopul respectiv.

Prin urmare, necunoscand cazul, nu faceti decat sa lansati acuzatii false. Procesele de executare silita sunt pierdute din cauza avocatilor care nu se implica in apararea cauzei respective, si cauta sa inchida litigiul cat mai repede in dezavantajul clientului sau, dand vina pe judecatori, executori si evaluatori. Cel mai mult rau il faceti voi prin mediatizarea unor situatii false si ireale, neprobante, doar ca oamenii aflati in dificultate sa fie speriati, sa
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?