BNR îi dă replica lui Teodorovici, legat de rezerva de aur: Cere lucruri fără să citească

7 Martie 2019
Dan Suciu, despre criza creditelor în franci elvețieni: Soluția este negocierea directă cu banca
Dan Suciu, despre criza creditelor în franci elvețieni: Soluția este negocierea directă cu banca
FOTO: www.caleaeuropeana.ro

Purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, îi sugerează ministrului Finanţelor, Eugen Teodorovici, să citească documentele BNR înainte de a face solicitări la care s-a răspuns deja.

"BNR a făcut un apel public săptămâna trecută prin care îndemna pe toți cei care se pronunță în legătură cu rezerva de aur a României să consulte documentele oficiale ale băncii.

Cu toate acestea, într-o declarație recentă, Ministrul de Finanțe, dl. Eugen Teodorovici, a ridicat câteva probleme pe acest subiect, al căror răspuns se găsește deja în documentele menționate sau în alte luări de poziție ale reprezentanților BNR", se spune în comunicatul transmis de purtătorul de cuvânt al Băncii Centrale, Dan Suciu.

„Despre risc și randament în administrarea rezervei de aur a țării”

„Despre administrarea rezervei de aur a României”BNR îi indică şi unde să cauze datele pe care le-a solicitat public. Pentru anul 2017, costurile de custodie au fost de 309 mii lei (Raport Anual 2017, pagina 275). 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?