BNR a făcut anunțul! Modul de calcul al ROBOR s-ar putea schimba

12 Februarie 2019

Anunț crucial din cadrul BNR! Modul de calcul al ROBOR s-ar putea schimba. Florin Georgescu a anunțat marți, în cadrul Comisiei economice a Senatului, că pe 18 februarie reprezentanților BNR li se va prezenta în cadrul Comitetul Național pentru Supravegherea Macroprudențială oportunitatea schimbării modului de calcul al ROBOR.

 Florin Georgescu a anunțat marți, în cadrul Comisiei economice a Senatului, că pe 18 februarie reprezentanților BNR li se va prezenta în cadrul Comitetul Național pentru Supravegherea Macroprudențială oportunitatea schimbării modului de calcul al ROBOR.

În 18 februarie ni se va prezenta în cadrul Comitetul Național pentru Supravegherea Macroprudențială (CNSM) oportunitatea schimbării modului de calcul al ROBOR. Grupul de tehnicieni se întâlnesc zilnic și discută, urmând să vedem ce recomandări ne vor fi făcute”, a spus Georgescu.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Gigi
12 Feb 17:20
Am un frate plecat de mult timp în altă țară (Australia). L-am intrebat dacă ar mai reveni în Romania. mi-a răspuns: NU!!! La ei vine banca și îi propune să FACA CEVA (business), ca să nu stea. Cam când voi vedea că vin băncile și-mi propun să fac ceva, mie sau oricui altcuiva?
Răspunde
0 0
In RO cind vecinii vor sa distruga ceva ...
12 Feb 15:02
Se asigura ca se va face o comitie din “tehnicieni” care schimba totul pina uita romanii si cum ii cheama ! Sint atitea exemple !!!
Răspunde
0 0
Adriana Negruti
12 Feb 14:21
Adica e valabil ca la romani se face liturghia si cu braga...Hotilor le vin idei nastrusnice, s-o-ntoarca in favoarea lor ??? Parca BNR spunea ca nu se schimba modul de calcul al ROBOR, ca e batut in cuie!
Răspunde
0 0
Dan
12 Feb 14:12
Adică îi dați apă la moară marelui finanțist... sepulcral, Vâlcov, și lui Dracnea?...
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?