Bence, copilul cu păr alb care i-a uimit pe medici

17 Mai 2017

Un copil care s-a născut în Ungaria a uimit medicii datorită podoabei sale capilare. Micuțul Bence a venit pe lume într-un spital din Székesfehérvár, iar la naștere a avut puțin peste cinci kilograme. Mai mult decât atât, acesta avea ceva care a surprins total personalul medical.

 Micuțul Bence s-a născut cu un păr alb unic și frumos. Imediat, asistentele i-au găsit și o poreclă pe măsură acestui copil, „Făt-Frumos”. 

Deși la început au crezut că părul alb al pruncului este rezultatul afecțiunii genetice numite albinism, medicii au stabilit, în urma analizelor, că micuțul este perfect sănătos.

Experții din domediul medical sunt de părere că această culoare a părului micuțului Bence este datorată pierderii temporare de pigment și că, pe măsură ce copilul va avansa în vârstă, părul său se va colora, relatează huff.ro.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?