Băutura banală pe care ŞI TU o bei şi care poate duce la infertilitate

20 Noiembrie 2017
3 cupluri din zodiac care nu rezistă după ce se mută împreună
3 cupluri din zodiac care nu rezistă după ce se mută împreună

Consumul excesiv de ceaiuri de plante poate afecta fertilitatea cuplului, au descoperit specialiştii.

Cu toate că ceaiul verde are o mulțime de beneficii pentru sănătate, cum ar fi reducerea riscului de apariție a cancerului de piele și revigorarea memoriei, din păcate cercetătorii au descoperit că acesta poate afecta fertilitatea.

Cercetătorii au expus insecte la polifenoli, compuși ai ceaiului verde. Insectele au primit mai multe concentrații, de la 0 până la 10 mg. Apoi au fost disecate și analizate. Femelele cărora li s-au administrat doza uriașă pentru o insectă au avut o scădere considerabilă a aparatului reproducător. Apoi, urmașii care au apărut după acest experiment au fost de statură considerabil mai mică și cu anomalii genitale.

Tot cercetătorii care au condus acest studiu au completat că moderația este cheia sănătoasă a unei alimentații.

Conform doctorulzilei.ro, dacă ți-ai propus să întemeiezi o familie, este bine să iei în calcul renunțarea la polifenolii din ceaiul verde.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?