Bătaie la ora de religie, într-o școală din Tulcea. Victima a ajuns în comă la spital

21 Mai 2019

Marți, în jurul orei 12.00, la şcoala generală din Ceamurlia de Jos a avut loc un eveniment care a şocat comunitatea, scrie realitateadetulcea.net.

Un copil de clasa a 8-a, în vârstă de 14 ani, a fost lovit de către un coleg de clasă şi a intrat în comă. Martorii, care au vrut să rămână sub semnul anonimatului, ne-au povestit că cei doi copii, victima şi atacatorul, erau în timpul orei de religie.

Cei doi s-au hârjonit şi în cele din urmă, joaca a degenerat şi agresorul l-a lovit pe colegul său, din spate, iar acesta şi-a pierdut conştiența. Potrivit surselor, victima era cunoscută cu probleme medicale mai vechi, iar agresorul ar fi un copil problemă, care are deja nota scăzută la purtare pentru mai multe „păcate” similare.

Copilul lovit a fost adus în comă la Spitalul Judeţean de către un echipaj medical de urgenţă și în jurul orei 16.00 dădea semne pozitive de revenire. Directorul şcolii şi părinţii sunt lângă el, iar medicii spun că evoluţia sa este bună.

Am încercat să luăm legătura cu primarul comunei, Mihai Carciumaru, dar acesta nu a raspus la telefon. Probabil pentru că trecuse de ora 16.00 şi domnia sa a considerat că nu mai este în timpul programului.Poliţia a deschis un dosar penal pentru loviri şi alte violente. La fel, atât scoala cât şi Inspectoratul Şcolar efectuează propriile anchete.” Cel mai important lucru, acum, este că tânărul să îşi revină! Derulăm deja o anchetă la nivel de inspectorat şi cel vinovat va fi sancţionat conform regulamentului” – ne-a declarat Lucica Popisca, inspector şcolar general.

Colegii de clasă și părinții sunt contrariați de ceea ce s-a întâmplat și dau vina pe indiferența profesorilor. De cealaltă parte, profesorii sunt „legati de mâini” de regulamentele în vigoare. De această dată, victima și-a revenit din comă și sperăm să se facă bine cât mai repede.

 Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Paul
22 May 11:06
Legile si Regulamentele scolare sunt total depasite. Cum ar putea profesorul de serviciu sa fie in acelasi timp in fiecare clasa, la fiecare etaj, pe fiecare hol, in baie si afara? Daca se intampla ceva, profesorul de serviciu este raspunzator....
Răspunde
0 0
Numai LEGILE ar trebui sa protejeze pe toata lumea !!!
21 May 21:54
Insa legile au fost dracnizate, nicolizate, iordachizate, andronicizate dupa interesele persoanle ale fiecarui legiuitor ... astazi toti romanii, bugetari, pensionari, privati, vad ca legile promoveaza infractorii si infractiunile si totusi multi nu indraznesc sa spuna nimic !!! tac si spera ca lor nu li se va intimpla nimic !!! Spera degeaba !!! Copii recalcitranti ar putea continua sa invete in scoli corectionale, nu toti trebuie sa ajunga avocati asa cum vrea adnroneasca ...
Răspunde
0 0
Marinela
21 May 18:37
Și de ce se da vina pe profesori, că nu înțeleg? Ce să facă profesorii? E vorba de o fracțiune de secundă. Si profesorii și-o iau. Ar fi trebuit să ajunga profesorul in coma, că să fie părinții mulțumiți?? Sau sa dea și el pumni în stânga și în dreapta. Pe profesori cine îi protejează de violența elevilor? Nimeni........
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?