Bătaie de joc de Centenar: sute de tiruri stau blocate la Giurgiu

30 Noiembrie 2018

Traficul de marfă este paralizat în Vama Giurgiu, în condiţiile în care peste 300 de camioane aşteaptă pe DN 5, dar și pe DN 5B, pe o distanţă de peste 10 km să treacă frontiera în Bulgaria.

Şoferii sunt obosiți și spun că așteaptă și de 13 ore să tranziteze frontiera. În timp ce autoritățile române dau vina pe bulgari pentru situația creată, șoferii acuză ritmul lent în care se lucrează la Vama Giurgiu.

De altfel, și Federaţia Operatorilor de Transport din România  a acuzat autoritățile de proasta gestionare a celui mai mare blocaj al camioanelor de mare tonaj care se află la trecerea frontierei Giurgiu-Ruse.

În tot acest timp, politistii de frontieră sustin că se colaborează cu partea bulgară în vederea fluidizării traficului şi micşorării timpilor de aşteptare, astfel încât coada de tiruri s-a redus aproape la jumătate. Detalii pe Realitatea de Giurgiu.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?