Bărbat mort la Timișoara, după ce a fost operat de un voluntar

21 Martie 2019

Caz revoltător la Spitalul Județean din Timișoara! Fiul unui pacient a sesizat conducerea unității medicale că tatăl lui a fost operat de un voluntar, nu de specialistul care figura în documente.

În urma intervenției chirurgicale, pacientul a murit. Directorul spitalului a făcut o plângere la Poliţie şi la Parchet.

”Nu pot să vă dau date până nu voi vedea datele anchetei. Dar, da, este o problemă acolo. Vom sesiza organele abilitatea, nu doar comisia de malpraxis”, a afirmat Sorina Pintea, ministrul Sănătății

În documentele care au ajuns la poliție operația ar fi fost făcută de șeful Clinicii de Chirurgie Vasculară, care ar fi operat 25 de ore fără întrerupere.

În realitate, pacientul de 67 de ani, care a decedat ulterior, ar fi fost operat de o doctoriță angajată ca voluntar.Operația a avut loc la începutul lunii februarie.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Dureros
22 Mar 08:26
Dureros este ca sint alungati medicii tineri din tara de acesti BOLNAVI MINTAL dupa bani si putere si sint ''promovati'' loazele cu halate furate care platesc, in bani sau natura ... dureros este ca nu exista protocoale simple ca medicii sa nu mai masluiasca orele de munca si calitatea actelor medicale ! Nu poti pretinde ca operezi 20 de ore, apoi imediat faci garzi, nimeni nu verifica ce se intimpla cu pacientii in timp. Bolnavii mintal care fac asta isi promoveaza apoi incompetenta in mii si mii de operatii (!!) trecute in cv.
Răspunde
0 0
Dureros
22 Mar 08:20
Ca orice somitate romaneasca, ''domnul'' doctor nu s-a sfiit sa minta si ciupeasca apartinatorii, dar in paralel a ciupit si doctorita, pe care a lasat-o singura, criminalul ''operind'' 25 de ori continuu !???
Răspunde
0 0
Dureros
22 Mar 08:18
Asta e MIZERIA morala si sociala creata de ciuma rosie intentionat si premeditat ! Au degenerat si pervertit toata societatea ! Nu mai exista onoare, morala, profesionalism, valori, unitate, ... doar o EFEMERA si BOLNAVA alergatura dupa BANI si PUTERE indiferent cum ! Ciuma rosie ori distruge totul ori e distrusa total, e putin probabil ca ajunga vreodata sa dezvolte CONSTIINTA si REALISM !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?