Bang & Olufsen BeoVision Avant. Televizorul care te urmareste prin casa!

8 Mai 2014
Bang & Olufsen BeoVision Avant
Bang & Olufsen BeoVision Avant

Bang & Olufsen a lansat joi un televizor 4K cu o proprietate unică în piaţă. BeoVision Avant este primul gadget de acest tip care îşi urmăreşte utilizatorul, adaptându-şi gradul de vizualizare după mişcările pe care acesta le face în faţa lui.

Televizorul are un ecran de 55 de inchi şi un preţ pe măsura tehnologiei revoluţionare. Costă 8.000 de dolari, un preţ am spune decent la cât de elitist este considerat brandul Bang & Olufsen, relatează GadgetReport.ro

 În prima demonstraţie oficială, B&O a prezentat modul în care televizorul îşi modifică poziţia.

 Totul se întâmplă graţie unui senzor de proximitate care percepe mişcarea din faţa sa şi a unui software care ştie să citească datele şi să le transforme în comenzi către standul electric.

 Aşa că, dacă vă mişcaţi în faţa televizorului, acesta îşi va muta ecranul după dumneavoastră în aşa fel încât să aveţi tot timpul cel mai bun unghi de vizualizare. “Bomboana de pe tort” o reprezintă sistemul audio incorporat capabil, la rândul său, să îşi adapteze sunetele în modul “Move”, tot după utilizator.

 Detalii şi primele imagini video cu noul televizor le vedeţi pe site-ul Bang&Olufsen.

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: GadgetReport.ro

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?