Băiatul cu braţele cât Popeye şochează din nou! Cum arată iubita lui. Imagini uluitoare!

12 Aprilie 2018
Băiatul cu braţele cât Popeye şochează din nou! Cum arată iubita lui. Imagini uluitoare!
Băiatul cu braţele cât Popeye şochează din nou! Cum arată iubita lui. Imagini uluitoare!
Băiatul cu braţele cât Popeye şochează din nou! Cum arată iubita lui. Imagini uluitoare! Băiatul cu braţele cât Popeye şochează din nou! Cum arată iubita lui. Imagini uluitoare! Băiatul cu braţele cât Popeye şochează din nou! Cum arată iubita lui. Imagini uluitoare!

La doar 21 de ani, a devenit vedetă pe Internet după ce a decis să-şi injecteze în bicepşi ulei. Şi asta nu a fost tot! Kirill Tereshin, căci despre el este vorba, după ce şi-a vopsit părul în nuanţe vibrante, a început să se machieze, chipul său aducând, mai degrabă, cu o femeie.

Kirill Tereshin locuieşte în oraşul Pyatigorsk, din Rusia. Apariţia sa, deşi şocantă pentru marea majoritate a vecinilor săi, l-a făcut vedetă peste noapte. În plus, în mediul virtual, tânărul a început să atragă cât mai mulţi adepţi care, în scurt timp, au ajuns să se declare "fascinaţi" de transformările lui extreme.

Dacă la început a ales să-şi "tuneze" corpul cu o pereche de bicepşi în care a turnat până la refuz ulei, treptat, Kirill, fost soldat în armata rusă, a apelat şi la alte artificii: şi-a vopsit părul în nuanţe vibrante, de carnaval, apoi a început să se machieze. În prezent, în ciuda corpului masiv, tânărul pare, mai degrabă, a fi femeie.Acesta este extrem de mulţumit de înfăţişarea sa. Cei 60 de cm în circumferinţă la braţe i-au asigurat, pe bună dreptate, renumele de "Popeye".

Zilele acestea, însă, a ajuns să şocheze din nou, odată cu apariţia în public alături de iubita sa. În ciuda aşteptărilor, tânăra este o fată obişnuită, blondă, care nu pare să fi suferit nicio modificare artificială a corpului. Într-un filmuleţ postat de prietenii acestuia pe Internet apar cei doi îndrăgostiţi ţinându-se de mână, radiind de fericire.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
DEME
12 Apr 21:52
Popeye avea antebrtul imens, nu bicepsul sau tricepsul. Deci comparatia nu-si are rostul. Iar boul asta va vedea, intr-un final, ce inseamna sa-ti injectezi Synthol. Va plange cu vorbe.
Răspunde
0 0
marin
12 Apr 20:07
o oaie fara creier
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?