Baia Mare, în finala pentru Capitala Europeană a Tineretului 2022

13 Martie 2019

Municipiul Baia Mare este în finală în competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Tineretului. Baia Mare se luptă  pentru acest titlu cu alte patru oraşe din Europa, Kazan din Rusia, Poznan din Polonia, Tirana din Albania și Varazdin din Croaţia, scrie realitateademaramures.net.

 

Proiectul municipiului Baia Mare pentru titlul  de Capitală Europeană a Tineretului din 2022 este Urban Youth Circle.

”Ne bucurăm că am ajuns în finală pentru Capitala Europeană a Tineretului, cred că este un succes destul de mare pentru Baia Mare. La fel cum ziceam și când am candidat pentru Capitala Tineretului din România, noi ne dorim ca Baia Mare să devină cel mai prietenos oraș cu tinerii, din România. Cred că suntem tot mai aproape de acest lucru și calificarea în finala pentru Capitala Europeană ne demonstrează că ceea ce facem e bine și că suntem pe drumul cel bun. E un rezultat major având în vedere că în competiție inițial au fost 12 orașe, au rămas 5 printre care și Baia Mare și pe noi ne bucură acest lucru”, a declarat Daniel Orza, președintele Federatiei Organizațiilor Neguvernamentale de Tineret din Maramureș.

Capitala Europeană a Tineretului 2022 va fi anunțată oficial în cadrul Forumului Consiliului Tinerilor în Amiens, în noiembrie 2019.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?