Avertisment despre salamul Victoria, salamul de vară, olteneștii vânduți în unele magazine

9 Octombrie 2014

Salamul Victoria, salamul de vară, cârnaţii olteneşti şi cabanos, vânduţi de hipermarketuri pe marcă proprie, sunt produşi în Polonia sau în alte ţări din UE, susţine Ştefan Pădure, preşedintele Asociaţiei Române a Cărnii (ARC).

Mai grav este că fabricanţii din UE nu respectă reţeta tradiţională, iar produsele sunt de slabă calitate, afirmă şeful ARC. Mezelurile cu marca proprie a hipermarketurilor şi supermarketurilor nu se mai fabrică în România. Ştefan Pădure, preşedintele Asociaţiei Române a Cărnii, ne spune că unele preparate din carne tradiţionale româneşti, cum sunt cârnaţii olteneşti, cabanos, salamul Victoria şi salamul de vară, sunt fabricate în Polonia sau alte state din UE.
 
Mai multe, pe ziarulring.ro.


Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

5 -1
gh.gh.
09 Oct 13:59
1) De ce trebuie sa stim noi asta ? Protectia Consumatorului trebuie sa stie; am mancat intr-o zi salam de vara marca proprie "C..." si am crezut că am mâncat o colonie de gândaci....scârbos.... scârbos.... 2) am mai cumparat ulei fabricat in Elvetia si importat de o firma din jud. Timis !!! de când Elveţia fabrică ulei de floarea soarelui ? cred ca-l plimbă din firma în firmă şi din ţară în ţară ca să scape de TVA. Am prajit cartofi cu el si mi-a sărit tot din tigaie, era îndoit cu apă.....
Răspunde
2 -4
johndoe
09 Oct 13:33
Aha! Văd că a apărut...nimic nu se poate face normal în ţara asta...doar cu biciul
Răspunde
3 -3
johndoe
09 Oct 13:31
ALo? Realitatea? De ce cenzuraţi comentariile? Să protejăm interesele industriei chimice româneşti? Mi-e jenă şi scârbă de presa română...
Răspunde
13 -4
SUERSS
09 Oct 13:01
Dar romanul e snob, se simte mai high class daca cumpara din hypermarket, desi marfa e de cea mai joasa calitate, chimizata si falsificata la greu. O natie de crettini care se iau dupa ambalaj, nu dupa continut, in toate, de la mancare la politica.
Răspunde
9 -3
johndoe
09 Oct 12:59
Ah, că producătorii români respectă reţeta tradiţională! Auzi, două rânduri de fum! Aştia ne cred proşti? Lista de chimicale de pe mezeluri e lungă cât o zi de post...Să fim patrioţi, să consumăm chimicalele româneşti! Jos cu străinii!
Răspunde
2 -1
Jos cu toti excrocii!
09 Oct 17:02
3 Nu, nu respecta niciunii reteta, dar din afara a venit "trendul" cu chimicalele in mancare, si mai ales prin intermediul politicii comerciale ale hypermarketurilor, care datorita puterii excesive pe piata au impus furnizorilor sa fabrice doar marfa ieftina (in detrimentul calitatii) si care sa nu se strice nici dupa o era geologica, la care sa poata pune hypermarketul adaus mare.
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?