Avertisment de ultimă oră despre Game of Thrones: sunt deja zeci de mii de victime!

23 Aprilie 2019

Game of Thrones e cel mai urmărit serial din toate timpurile. Acum a ajuns la ultimul sezon, au fost difuzate deja două episoade, dar asta a arătat și-o problemă imensă. Dacă te-ai grăbit să-ți descarci episoadele Game of Thrones de pe internet înainte ca acestea să apară oficial, e posibil să te fi supus unor riscuri. Specialiștii sunt deja în alertă!

Specialiștii în securitate cibernetică au lansat un avertisment extrem de important. Ei susțin că descărcările ilegale de filme și seriale sunt folosite de hackeri ca să ajungă să-ți fure banii și datele.

Acum e mai clar ca niciodată că fanii Game of Thrones sunt cei mai expuși riscului. În 2018, acesta a reprezentat 17% din întregul conținut piratat infectat, la nivel mondial. Peste 20.000 de utilizatori au fost atacați.

Primul episod din Game of Thrones a fost vizionat ilegal de 55 de milioane de ori. Doar gândește-te câte sute de mii sau chiar milioane de victime au fost, dar fără să spună public. Și asta doar în primele 24 de ore după lansare.

„Infractorii cibernetici tind să profite de loialitatea și nerăbdarea oamenilor, astfel încât promit un material nou-nouț pentru descărcare, care este, de fapt, o amenințare cibernetică. Având în vedere că a început sezonul final al Game of Thrones, am dori să avertizăm utilizatorii că este foarte probabil să existe o creștere a cantității de programe malware deghizate ca noi episoade ale acestui serial", a explicat Anton V. Ivanov, specialist în securitate cibernetică.Ce să faci ca să nu cazi în plasa cu Game of Thrones

Folosește doar servicii bune, cunoscute pentru producerea și distribuirea de conținut TV.

Mare atenție la extensia fișierului descărcat. Chiar dacă vei descărca episoade de la o sursă pe care o considerați de încredere și legitimă, fișierul ar trebui să aibă o extensie .avi, .mkv sau mp4 sau alta, dar niciodată .exe.

O atenție deosebită trebuie și pentru veridicitatea site-urilor. Verifică dacă site-ul este autentic.

Nu da click pe link-uri suspecte, cum ar fi cele care promit vizionarea în avans a unui nou episod.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?