Autorităţile locale şi judeţene Bistriţa Năsăud sunt pregătite pentru iarnă

15 Decembrie 2009
Pregătiţi de iarnă
Pregătiţi de iarnă
FOTO: www.ps2.ro

Utilajele de deszăpezire şi materialele antiderapante au fost deja pregătite de către autorităţi. În cazul în care drumurile locale, judeţene şi naţionale vor fi blocate din cauza zăpezii, reprezentanţii Primăriei şi ai Prefecturii, spun ei, vor putea interveni imediat.

Autorităţile locale şi cele judeţene au luat deja ultimele măsuri pe care urmează să le aplice, în caz că drumurile vor fi blocate din cauza zăpezii.  ''Utilajele sunt deja pregătite pentru intervenţie şi stocurile de materiale antiderapante sunt de asemenea la dispoziţia noastră. Nu avem nici un fel de problemă din acest punct de vedere'', a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Bistriţa Mihai Ruşti.

În Bistriţa, Primăria va acţiona cu 27 de utilaje pentru deszăpezire şi pentru combaterea poleiului. În plus, municipalitatea are la dispoziţie şi un stoc de materiale antiderapante, respectiv 418 tone de sare, 1800 metri cubi de nisip şi 100 de tone de clorură de calciu, care vor fi folosite pentru combaterea poleiului.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?