Augustin Lazăr va cere, luni, instituţiilor abilitate să sesizeze CCR pe Ordonanța lui Toader

22 Februarie 2019
Augustin Lazar
Augustin Lazar

Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a anunțat că luni va face demersurile de contestare la Curtea Constituțională a ordonanței care modifică legile justiției și care a scos vineri în stradă sute de magistrați, în cadrul unui protest fără precedent.

Augustin Lazăr va tranșa săptămâna viitoare cine are competențe în dosarul Tel Drum, DNA sau secția specială recent înființată de PSD-ALDE, la care astăzi a ajuns, după 4 solicitări, o copie a dosarului Tel Drum, care îl vizează pe Liviu Dragnea.

Până atunci, zeci de parchete și instanțe și-au suspendat activitatea. Magistrații români au mentalitate europeană și vor arăta acest lucru.

”Va fi un test de rezistență pe care îl va da corpul magistraților, avem motive să fim optimiști, a afirmat Augustin Lazăr, la RFI.

 ”Procurorii români au mentalitate de magistrați europeni. Nu pot să înțeleagă cum se pot modifica de la o zi la alta legile justiției în maniera în care să fie produse astfel de situații care să ducă la un blocaj al activității ministerului public. Evident că se produce o agitație printre magistrații procurori care nu pot accepta astfel de puneri în scenă”, a mai spus Procurorul General.Acesta mai spus că va fi un blocaj în sistemul de justiție și în primul rând o blocare a Ministerului Public

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Stefan
23 Feb 10:06
BRAVO DOMNULE AUGUSTIN LAZAR!!!!poporul roman va va fi mereu recunoscator pentru demnitatea Dv si curajul in lupta contra infractorilor care au acaparat puterea.
Răspunde
0 0
rupa vili
22 Feb 20:00
Legea păcătoșilor și necredincioșilor de needucați !

Răul moral este falsitatea în acțiune după cum falsitatea este crimă în cuvinte .
Nedreptatea este esența falsității și fiecare cuvânt mincinos este o nedreptate .
Nedreptatea este moartea ființei morale ,după cum falsitatea este otrava inteligenței .

Regele Dreptății „”„
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?