Au fost ridicate restricţiile de tonaj de pe trei drumuri naţionale

11 Ianuarie 2019

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că, vineri, au fost ridicate restricţiile de tonaj de pe DN 2F, între Bacău şi Dragomireşti, de pe DN 11, între Oneşti şi Bacău, precum şi de pe DN 15D, între Piatra Neamţ şi Horia.

„Toate categoriile de autovehicule pot circula, din nou, pe DN 2F, între Bacău şi Dragomireşti (km 2+000-km 77+000), DN 11, între Oneşti şi Bacău (km 132+500 – km 175+450), şi DN 15D, între Piatra Neamţ şi Horia ( km 2+041 - km 45+325)”, au detaliat reprezentanţii CNAIR, vineri, într-un comunicat de presă.

Ninsorile abundente şi viscolului puternic, ce a dus la reducerea drastică a vizibilităţii, au impus anterior instituirea unor restricţii de tonaj pentru autovehiculele cu masă totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone, pe aceste sectoare de drum.

La aproximativ 30 de minute de la această menţiune, Compania a anunţat că pentru un nou drum naţional au fost ridicate restricţiile de tonaj. Mai exact, toate categoriile de autovehicule pot circula din nou pe DN 2G , între localităţile Bacău şi Moineşti (km 4+000 – km 43+300).

Menţionăm că Regionalele CNAIR S.A. acţionează în continuare, în toate zonele afectate, pentru a asigura desfăşurarea traficului rutier în condiţii de siguranţă şi pentru ca restricţiile de pe celelalte sectoare de drum să poată fi ridicate în cel mai scurt timp. Facem din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, au precizat reprezentanţii CNAIR.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?