Au filmat un copac din pădure timp de un an. Ce a surprins camera e dincolo de orice închipuire

6 Iunie 2019

Simpla filmare a unui copac banal dintr-o pădure obișnuită, timp de un an, dezvăluie lucruri incredibile despre viața din sălbăticie.

O cameră montată lângă un copac timp de un an și un senzor de mișcare - de atât a fost nevoie pentru un experiment cu rezultate remarcabile.

Imaginile dezvăluie cât de viu poate să fie un colțișor de natură, în toate cele patru anotimpuri, și ne îndeamnă să fim mai atenți cu protejarea pădurilor, care adăpostesc atâtea forme de viață.

De la porci mistreți la lupi, căprioare și urși, bursuci sau alte viețuitoare, toate sunt surprinse pe camera montată de cercetători.

Imaginile au fost filmate în cadrul unui proiect gândit de fotografii italieni Bruno D’Amicis și Umberto Esposito.Camera a fost montată într-o străveche pădure de fagi din Parcul Național din Abruzzo.

Urmăriți în clipul de mai jos toate aceste animale:Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?