Au aruncat 96 de milioane de mingi negre de plastic în apă. Motivul, halucinant!

1 Februarie 2018
Au aruncat 96 de milioane de mingi negre de plastic în apă. Motivul, halucinant!
Au aruncat 96 de milioane de mingi negre de plastic în apă. Motivul, halucinant!
Au aruncat 96 de milioane de mingi negre de plastic în apă. Motivul, halucinant! Au aruncat 96 de milioane de mingi negre de plastic în apă. Motivul, halucinant! Au aruncat 96 de milioane de mingi negre de plastic în apă. Motivul, halucinant!

Ce se întâmplă când arunci 96 de milioane de mingi de plastic într-un rezervor cu apă? Faci o economie uriaşă de bani, graţie unui sistem special gândit să păstreze calitatea apei.

Recent, 20.000 de astfel de mingi - fiecare de mărimea unui grepfrut - au fost vărsate într-un rezervor din Sylmar, California. A fost ultima tranşă din necesarul de mingi care să acopere suprafaţa unui rezervor cu o capacitate de 12 milioane de litri.

Rolul mingilor, botezate "mingi de umbră", este acela de a bloca razele soarelui. Folosirea lor va preveni evaporarea a aproximativ 1,1 milioane de litri de apă. Potrivit autorităţilor, cantitatea de apă "salvată" va asigura necesarul de apă potabilă pentru 8.100 de oameni, timp de un an.Totodată, mingile protejează apa de praf şi previn formarea algelor.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?