Au adoptat un copil, dar au fost obligați să-l dea înapoi! Ce a urmat este de-a dreptul ȘOCANT

23 August 2017

Un cuplu din Statele Unite ale Americii a primit o recompensă de peste 3 milioane de dolari, după ce fiul adoptat a fost ucis cu cruzime de către tatăl său biologic, la câteva săptămâni după ce a recăpătat custodia. 

Cuplul a aranjat adoptarea copilului încă de dinainte de naștere și a participat până și la momentul în care acesta a venit pe lume, în decembrie 2013.

Avocatul parinților adoptivi i-a asigurat că totul este în limitele legii, iar copilul a fost adus în casa noilor părinți. Nu pentru multă vreme, însă, pentru că părinții biologici s-au răzgândit și au avut dreptul să-și recapete custodia, deoarece nu semnase actele oficiale.

Șocul avea să vină abia mai apoi, după ce tatăl biologic, în vârstă de 17 ani, și-a omorât cu sălbăticie pruncul de numai câteva luni.

Părinții adoptivi și-au dat în judecată avocatul și l-au acuzat de malpraxis, pentru că i-a mințit, spunând că toate formalitățile privind adopția sunt în regulă, scrie The Independent

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?