Atenţie la urşi! Aceştia încurcă lucrările pe Transfăgărăşan

14 Iunie 2018

Zilele acestea au loc pe Transfăgărășan lucrări de deszăpezire și curățare a drumului, dar muncitorii sunt deranjați de faună, după cum transmit reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

Potrivit unui clip publicat de DRDP Brașov, urșii sunt cei care încurcă lucrările de aici. „Drumarii lucrează adesea în zone izolate așa că întâlnirile cu animalele sălbatice sunt inevitabile. Miercuri am avut parte de două întâmplări de acest fel. Primul urs a fost filmat de colegii noștri care lucrează pe Transfăgărășan. A doua este o ursoaică și cei doi pui ai ei care s-au urcat pe acoperișul Districtului Tușnad din județul Harghita. Atenție! Cu toate că par inofensivi, urșii sunt extrem de periculoși și trebuie să-i evitați în orice situație, chiar dacă îi întâlniți la marginea drumurilor intens circulate”, spun reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov.

De trei săptămâni se lucrează intens pe Transfăgărășan astfel încât șoseaua să fie gata cât mai repede pentru redeschiderea circulației. Angajații și utilajele de la SDN Sibiu și Secția de Producție din cadrul DRDP Brașov îndepărtează pietrele căzute pe carosabil, curăță ultimele petice de zăpadă și montează elemente de siguranță.

Sursa:realitateadesibiu.net

 Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?