Atenție, turiști! Risc crescut de avalanșă în Munții Făgăraș

11 Decembrie 2017

Reprezentanții Salvamont Sibiu anunță mare risc de avalanșe în Munții Făgăraș, la altitudini mai mari de 1800 m. Pe o scală de la 1 la 5, riscul este de gradul 4 și se va menține și în zilele următoare.

Pentru prevenirea accidentelor montane, Serviciul Public Judeţean Salvamont Sibiu solicită turiştilor să nu efectueze ascensiuni pe traseele turistice superioare cabanelor din zona de nord a Munţilor Făgăraşului şi de asemenea să evite practicarea sporturilor de iarnă în această zonă.

Potrivit turnulsfatului.ro, turiștii care doresc să practice sporturi de iarnă în această zonă sunt rugaţi să solicite informații şi să respecte recomandările patrulei Salvamont aflată în zonă şi de asemenea să fie dotați cu echipamentul individual de salvare precum sondă de avalanșă, lopată de zăpadă, dispozitiv electronic de semnalizare/căutare în avalanşă.

Traseele turistice superioare cabanelor din Munţii Făgăraşului sunt închise.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?