Atac violent din PSD la Mugur Isărescu. ”Va trebui să părăsească barca...”

1 Februarie 2019
Mugur Isărescu
Mugur Isărescu
FOTO: Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele Klaus Iohannis şi guvernatorul Mugur Isărescu au comportamente similare și fac orice pentru a decredibiliza Guvernul. Iată ce spune la RFI liderul PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, care comentează conflictul dintre PSD și BNR.

Dumitru Buzatu declară că „preşedintele Iohannis şi guvernatorul Mugur Isărescu au comportamente similare în ceea ce priveşte atitudinea faţă de Guvern. Ambele părţi încearcă să facă orice pentru a decredibiliza Guvernul şi măsurile pe care Guvernul le ia. Eu cred că aşa cum a fost conceput şi rolul Băncii Naţionale, dar şi al preşedintelui, era de a media asperităţile care apar la nivelul zonei politice, în cazul preşedintelui, zonei economice, la nivelul Băncii Naţionale şi de a găsi soluţiile cele mai potrivite, pentru ca în cazul nostru România să profite de o conducere cu asemenea calităţi. Or din punctul acesta de vedere, am văzut că domnul Mugur Isărescu este chiar combatant politic şi îşi aminteşte când candida domnia sa la funcţia prezidenţială, de a căpătat o mare apreciere din partea românilor, atunci când i-au acordat 5% din voturi, asta arătând preţuirea pe care o au, evident, faţă de un om care pretinde că ştie atât de multe lucruri”.

E nevoie de un nou guvernator al BNR? „E o opinie personală, nu am vorbit cu nimeni, dar dacă o asemenea tensiune va fi alimentată în continuare de guvernator, este clar că trebuie să părăsească barca”, afirmă liderul PSD Vaslui, potrivit RFI Romania.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
John
01 Feb 21:38
Du-te Isarescule ca ai furat fara masura
Răspunde
0 0
Prea tarziu,pre tarziu ...
01 Feb 13:41
Un năpăstuit, înota in ocean si a inceput să strige „Rechinii,rechiniiii”Salvamarii i-au venit in ajutor,dar omul avea glesul subtire si a spus ca Nero ,„Prea târziu ”.Rechinii ii mancaseră bărația si i-au modifiact glasul.PSD o avea program ,dar fara metoda,totul e doar vorba lui Eminescu,„Un lung prilej pentru durere ”.Abia acum aflati ca tara a trecut de recesiune plătind bancile straine prin imprumulul de 20 de miliarde ,administrat de dl guvernator ?.Numai asta intr-un stat de drept ar fi sufiecient sa sesizezi nu o comisie parlamentara ci DNA,care, saracul ,se ocupa cu altceva !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?