Atac armat în SUA. Cel puţin 12 persoane au murit, altele sunt rănite. Atacatorul a fost identificat

8 Noiembrie 2018

Atac armat în SUA! 12 persoane au fost ucise în urma atacului armat din California. Cel puţin alte 10 persoane au fost rănite în urma incidentului.  

UPDATE 18.35: Autoritățile au identificat atacatorul. Este vorba despre Ian David Long, 28 de ani și este membru în infanteria marină a SUA. Bărbatul se afla în evidența poliției, în urma unui incident petrecut într-un bar, în aprilie 2015.

Autoritățile spun că atacatorul ar putea suferi de un sindrom post-traumatic din timpul forțelor armate.

Martorii au povestit că ar fi putut folosi bombe de fum, însă poliția nu a confirmat acest lucru. 

UPDATE 15.30: Autorităţile au precizat că în localul în care a avut loc tragedia erau în momentntul în care au început focurile de armă, aproximativ 200 de persoane, majoritatea fiind tineri veniţi la petrecere. La această oră nu se cunosc încă motivele care au stat în spatele atacului sângeros din California. 

UPDATE 13.00: 12 persoane au fost omorâte în urma atacului armat din California. Printre victimele ucise se numără şi poliţistul despre care, iniţial, s-a spus că este rănit. Cel puţin alte 10 persoane au fost rănite în urma tragediei. 

UPDATE: 12:00 Autorităţile au confirmat că atacatorul a fost împuşcat. Până la această oră, 11 persoane au fost rănite. Numărul victimelor poate creşte, avertizează poliţiştii. 

UPDATE 11.30: Poliţia face eforturi pentru a ţine situaţia sub control. Atacatorul nu a fost prins. Majoritatea celor prezenţi în local în momentul atacului erau tineri, barul găzduind o petrecere pentru studenţi.   

UPDATE: Sky News relatează că un bărbat a deschis focul cu o armă semi-automată, iar persoanele aflate în interiorul localului au încercat să scape ieşind pe fereastră. Numărul persoanelor rănite este în continuă creştere, autorităţile spunând că victimele ar putea fi găsite în mai multe locuri, oamenii fugind din faţa terorii.

Atacatorul a fost descris de martori ca fiind un tânăr cu barbă, purtând haine negre, în jurul vârstei de 20 de ani, cu trăsături specifice Orientului Mijlociu. 

Autorităţile avertizează ca zona să fie evitată, nefiind încă sigură. 

Atac armat în Statele Unite, într-un local din Thousand Oaks din California.

Potrivit primelor informaţii furnizate de presa locală, se pare că un individid înarmat a deschis focul într-un bar. În incident a fost rănit şi un poliţist. 

 

 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
nicu
08 Nov 20:09
ar fi fost bine sa fi venit in ro. aici ar fi avut toate motivele sa faca curatenie ...de ce sa omori in sua niste oameni nevinvati pe cand la noi sunt atatea gunoaie care intoxica romania
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?