Asasinarea lui Trump, pusă la cale într-o şcoală din Texas

2 Februarie 2017

O profesoară de arte dintr-un liceu din Texas a fost suspendată disciplinar după ce a ieşti la iveală un material video în care ea era protagonista şi “preda” elevilor “împuşcarea lui Donald Trump”. În tot acest timp, profesoara poate fi auzită strigând “Mori!” 

Oficialii din Serviciul Secret au refuzat să comenteze situaţia, deşi fuseseră informaţi asupra faptului.

Profesoara de la liceul A.H. Adamson High School din Dallas şi-a postat pe contul de Instagram un clip înfăţisând-o în această ipostază, iar pe fundal se puteau auzi voci. Cu toate acestea, nu se poate dovedi că elevii au fost prezenţi şi expuşi la demonstraţia perturbantă a profesoarei.

În clip se văd imagini cu momentul inaugurării noului preşedinte american, proiectate pe tablă, iar femeia îl ţinteşte pe Trump cu un pistol cu apă, în timp ce strigă repetitiv “Mori!”

Inspectoratul şcolar din regiunea Dallas-ului a luat problema forte în serios, comentând: “Nu ne putem hotărî care dintre situaţii este mai îngrijorătoare: o farsă despre asasinarea preşedintelui sau un cadru didactic folosind un pistol cu apă în incinta şcolii. (…) Sperăm că inspectoratul din Dallas îşi va asuma curajul de a o sancţiona pe profesoară şi va transmite mesajul că astfel de ură nu-şi are locul într-o şcoală publică.”Ulterior cercetării ei, profesoara a şters clipul, însă acesta a fost păstrat pe alte site-uri ale conservatorilor.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?