Ariton, în plenul Senatului: Vă solicit să aprobați favorabil cererea de începere a urmăririi penale

11 Februarie 2015
Ariton, în plenul Senatului: Vă solicit să aprobați favorabil cererea de începere a urmăririi penale / Foto: puterea.ro
Ariton, în plenul Senatului: Vă solicit să aprobați favorabil cererea de începere a urmăririi penale / Foto: puterea.ro

Senatorul Ion Ariton le-a solicitat colegilor în ședința de miercuri să aprobe favorabil cererea procurorilor de începere a urmăririi sale penale, precizând că nu o să ceară tergiversarea votului.

"Astăzi ne aflăm în situația de a vota solicitarea Parchetului General adresată Senatului României în vederea formulării cererii de urmărire penală. După cum am precizat în toate intervențiile mele anterioare, nu o să cer colegilor mei să tergiverseze votul, dimpotrivă, vreau să se termine cât mai repede. De trei ani se tot discută de acest subiect și cred că e cazul ca autoritățile competente să se pronunțe. Am fost și sunt un adept al principiului independenței Justiției, consider că toți oamenii trebuie să fie egali în fața legii. Vă solicit să aprobați favorabil cererea de începere a urmăririi penale", a spus Ariton.

Senatul urmează să se pronunțe cu privire la această solicitare în ședința de joi, la votul final, informează AGERPRES.Senatorii din Comisia juridică au avizat favorabil, marți, cu majoritate de voturi, cererile pentru începerea urmăririi penale a foștilor miniștri ai Economiei Ion Ariton și Varujan Vosganian.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
11 Feb 15:05
ASTA ARI TON PE LINIA ROSIE CU SRI...II SE RUPE !
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?