Arafat, apostrofat de oamenii afectaţi de inundaţii, la Vâlcea: "Se rezolvă ceva cu digul ăsta?"

10 Iulie 2018
Arafat, apostrofat de oamenii afectaţi de inundaţii, la Vâlcea: "Se rezolvă ceva cu digul ăsta?"
Arafat, apostrofat de oamenii afectaţi de inundaţii, la Vâlcea: "Se rezolvă ceva cu digul ăsta?"

Raed Arafat, apostrofat de oamenii afectaţi de inundaţii! Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă a mers, marţi, la Băbeni, una dintre localităţile din Vâlcea în care codul roşu a lovit în plin.

"Partea de diguri se discută ulterior, la partea de evaluare, şi se vede ce trebuie făcut. Şi ştiu că s-a solicitat la Guvern să se raporteze toate lucrările care trebuie făcute în acest moment. Acum nu pot să intru în acest subiect. Nici n-am imaginea subiectului aici şi acum suntem aici ca să rezolvăm problema intervenţiei unde răspunde DSU, în mod deosebit", a declarat Raed Arafat.

"Să ştim şi noi, se rezolvă ceva cu digul ăsta? Stăm în inundaţii din 2015", a intervenit o locanlnică.

"Doamnă, am o responsabilitate, care este responsabilitatea Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.  Pentru dig a fost aici domnul ministru Deneş. Încă este în zonă, verifică. Şi domnul prefect va comunica care este neceasrul şi către Ministerul Apelor, şi către Direcţia de prefecturi, şi către Guvern, ca să se vadă ce se face", i-a răspuns Arafat.

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
Sile
10 Jul 23:10
Păi asta este treaba domnului secretar de stat Arafat, să vadă de diguri... Iar cei responsabili se ocupă, probabil de demiterea lui Johannis. Bună treabă tovarăşe Dragnea, bravo!
Răspunde
0 0
Viorel
10 Jul 22:44
Ia întrebați țigani de la Babeni au proiecte pentru case?
Pompierii scoteau apa din curți și ei la băut.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?