Apel umanitar! Un fost șef al ISU Covasna are nevoie urgentă de sânge

28 Iulie 2018
Apel umanitar! Un fost șef al ISU Covasna are nevoie urgentă de sânge
Apel umanitar! Un fost șef al ISU Covasna are nevoie urgentă de sânge

Un apel umanitar în vederea donării de sânge pentru col. (r) Vasile Ilarion Cocerhan, fost șef al ISU Covasna, a fost lansat pe pagina de Facebook "Pompierii Români".

Col. (r) Vasile Ilarion Cocerhan a fost diagnosticat cu pancreatită acută, litiază biliară și insuficiență renală. În momentul de față, acesta este internat la Spitalul Județean de Urgență  „Dr. Fogolyan Kristof” din municipiul Sfântu Gheorghe, la Secția Anestezie și Terapie Intensivă și face zilnic dializă, se arată în apelul postat pe pagina de Facebook „Pompierii Români”.

"Facem un apel la spiritul de solidaritate al marii familii a pompierilor militari, cu convingerea că nimic nu ne împiedică să manifestăm aceeaşi grijă faţă de un camarad, aşa cum procedăm mereu când aflăm că viaţa îi încearcă pe semenii noştri! Unul dintre principiile de viață ale fiecăruia dintre noi este să ne îngrijim de sănătatea noastră și a familiei noastre. Din nefericire, nu întotdeauna reușim, fapt pentru care ne confruntăm cu momente sau evenimente deosebite, care au și urmări grave. Important este ca atunci când aceste probleme sunt peste puterea și nivelul la care încă le putem rezolva singuri, să cerem sprijin și să ne lăsăm ajutați de ceilalți. Într-o astfel de situație se află si Col. (r) Cocerhan Vasile Ilarion, care a fost diagnosticat cu pancreatită acută, litiază biliară și insuficiență renală (…). Camaradul nostru are nevoie de transfuzie de sânge, iar pe această cale vă adresăm rugămintea de a-l sprijini prin donare de sânge", se arată în anunțul postat pe rețeaua de socializare.

Potrivit aceleiași surse, nu contează grupa sanguină, trebuie doar specificat numele Cocerhan Ilarion – Centrul de Transfuzie al municipiului Sfântu Gheorghe.

Sursa: realitateadecovasna.netSubiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?