Anunţul Ministerului de Finante: Prima Casă ar putea dispărea, din 2016

27 Octombrie 2015

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat, marţi, că o decizie în privinţa continuării în 2016 a programelor 'Prima Casă' şi 'Prima Maşină' va fi luată în cursul lunii noiembrie, în urmă unei analize privind impactul implementării acestora. Acest program oferea multor români posibilitatea de a-şi achiziţiona o locuinţa, unul dintre avantaje fiind avansul mic care se dădea.

"La Finanţe analizăm pentru a vedea exact care a fost impactul, care au fost avantajele, dacă au fost alte probleme legate de implementare, de ţintele pe care le aşteptăm. Mă pronunţ atunci când ştiu exact care au fost efectele unui astfel de program, pentru că au fost voci şi contra şi pro", a declarat ministrul Finanţelor Publice, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria, scrie BZI.ro. 

Teodorovici a precizat că o decizie privind programul 'Prima casă' va fi luată în cursul lunii noiembrie. "În cursul lunii noiembrie, pentru că trebuie să facem bugetul, să ştim exact dacă prindem şi în anul următor suma necesară. Tot în noiembrie vom decide şi acest lucru', a spus el. Ministrul de Finanţe a explicat că şi în privinţa programului 'Prima maşină' se va proceda la fel. "Este aceeaşi abordare şi aici. Trebuie văzut ce s-a dorit iniţial, care au fost eventualele piedici în calea celor care ar fi putut să acceseze un astfel de program, dacă putem să aducem schimbările necesare în direcţia respectivă şi dacă da îl putem menţine, desigur mult îmbunătăţit", a completat Teodorovici.Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?