Anunțul de angajare care face furori pe internet. Ce post scoate la concurs CEO-ul unei companii

22 Iunie 2017

CEO-ul unei importante companii din Johannesburg a publicat un anunț de angajare pentru postul de asistentă personală, întrucât, se plânge el, are prea multe sarcini de lucru și nu reușește să-și organizeze timpul pentru a le îndeplini pe toate. 

Anunțul său a ajuns viral pe rețelele de socializare, stârnind revoltă, mai ales că bărbatul ar fi un om de afaceri extrem de apreciat în Africa de Sud.

”Femei cu vârsta sub 25 de ani, necăsătorite, dornice de călătorie”, a scris omul de afaceri în anunț. Mai mult decât atât, acesta a cerut un CV video în loc de cel clasic.

Bineînțeles, pe site-ul de anunțuri au apărut o mulțime de comentarii care-l criticau pe bărbat pe motiv că ar face discriminare pe criterii de vârstă și statut social și că mesajul său lasă impresia că ar căuta o damă de companie, nu o secretară.

Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?