Anunțul care aruncă în aer justiția vine din Costa Rica

3 Aprilie 2018

Elena Udrea a lăsat să se înțeleagă, cu ocazia unei intervenții telefonice la B1TV, că nu o să se întoarcă în țară dacă instanța o să mențină condamnarea cu executare în dosarul „Gala Bute”. Elena Udrea l-a citat pe Petre Țuțea și a precizat că nu dorește să ajungă în situația fostului mare filosof și politician.

„Eu știu că pentru foarte mulți nu contează dacă eu sunt sau nu vinovată în dosarul acesta. Contează doar să ajung la pușcărie. Eu nu aș vrea să ajung să îl citez pe Țuțea, care spunea: cât de prost că am fost să sufăr 13 ani în pușcărie pentru un popor de idioți.

N-aș vrea să cred că pentru niște oameni care, doar că sunt plini de frustrări și că nu au reușit în viață, eu să ajung să fac pușcărie nevinovată să fiu. Am fost unul dintre cei mai buni miniștri pe care i-a avut această țară. Nimeni nu ar fi putut să facă Gala Bute. Eu nu vreau să le fac pe plac judecătorilor. Eu nu am de gând să spun că nu știam de Gala Bute doar ca să mă apăr în fața unei instanțe croite să mă execute. Nu! Eu am fost un ministru bun, care s-a implicat. Am făcut lucruri pe care mi le asum. Unde am încălcat legea? Că a boxat Bute în România?”, a spus Udrea, potrivit EVZ.Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

Comentarii existente

0 0
adrian
03 Apr 19:15
Bravo, doamna Elena Udrea! Aveţi perfectă dreptate, atât în acţiunile dumneeavoastră, cât şi în citatul din regretatul Petre Ţuţea! Să vă ajute Dumnezeu în tot ce faceţi, acolo unde sunteţi! Mult succes în viaţă!
Răspunde
0 0
Conti
03 Apr 17:12
Draga doamna Udrea, in general vorbind, voi astia, arivistii care v-ati imbogatit asa... peste noapte, credeti cu tarie ca sunteti nevinovati. Cand va intra milioane de euro in conturi, vi se pare normal sa credeti ca e meritul vostru. Ati ajuns la un moment in care vi se pare ca totul vi se cuvine, ca tot ceea ce,, produceti" se datoreaza meritului vostru dat de valoarea personala. Noi ceilalti suntem niste frustrati, niste neimpliniti. Afirmi cu tarie ca ai fost un ministru bun! Ce te face sa crezi lucrul asta, doamna Udrea? Dupa ce te ghidezi cand te autoevaluezi? Lasa-ne pe noi, astia frustrati, sa apreciem cat de bun ministru ai fost... Daca esti atat de inocenta, vino in tara, fii un bun cetatean, mergi in fata justitiei si demostreaza-ne nevinovatia. Cata vreme vei fi o fugara, pentru unii dintre noi, multi si frustrati, vei purta eticheta ,,suspect".
Răspunde
0 0
adrian
03 Apr 19:17
5 Elena Udrea are dreptate!
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?