Anunț de ultim moment. Este vestea așteptată de toți rapidiștii!

12 Iunie 2018

Anunț de ultim moment. Academia Rapid a cumpărat brandul Rapid, la licitația de astăzi, 12 iunie.

Anunț excelent pentru giuleșteni. Societatea ”FC R” (n.r fosta Academia Rapid) a fost unica societate care a achiziționat caietul de sarcini. Astfel, la al 19-lea termen, rapidiștii pot deschide sticlele cu șampanie. Marca ”Rapid” a fost cumpărată pentru 406.8000 de euro, plus TVA, conform realitateasportiva.net.

"A fost doar un singur participant, FC R. Asta înseamnă mult pentru fani. Astfel, FC R și-a declarat intenția de a fi continuatoarea Rapidului.

Părerile pentru palmares sunt împărțite. Până la urmă, palmaresul este al echipei și nu se poate diviza. După părerea mea, palmaresul este deținut de ultima entitate care a deținut echipa, FC Rapid, care acum e în faliment.

Acum s-a plătit doar 10% din sumă. Restul va fi plătit într-un anumit termen. Societatea a fost reprezentată de administrator, Olariu Adrian. Nu există nicio plată de la Primărie (n.r. nu s-au folosit bani publici)“, a declarat Mihai Florea, lichidatorul FC Rapid, la Digi Sport.Citește mai multe aici!Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?