Angelina Jolie, emoţii la predarea primului său curs postuniversitar

15 Martie 2017
Angelina Jolie
Angelina Jolie

Angelina Jolie, în vârstă de 41 de ani, şi-a luat marţi în primire rolul de profesor-invitat la London School of Economics, unde a susţinut conferinţa despre Femei, Pace şi Securitate. Aceasta a acceptat invitaţia de a preda la prestigiosul colegiu al Universităţii din Londra, în luna mai.

Jolie va preda un curs de 12 luni la masterat începând cu luna septembrie. Primul său curs s-a centrat pe felul în care sunt tratate femeile din taberele de refugiaţi şi vulnerabilităţile la care sunt supuse acestea, potrivit Mediafax.ro.

Cursul postuniversitar ajută la dezvoltarea strategiilor pentru a implementa justiţia şi drepturile omului pentru femeile din zonele de conflict. Activit pentru drepturile omului şi mamă a şase copii, Angelina Jolie le-a predat pentru prima oară studenţilor de la London School of Economics, marţi.

'Am emoţii şi fluturi în stomac', a mărturist Jolie pentru Evening Standard, înainte de predarea cursului: 'Sper să mă descurc. Este foarte important pentru mine.'

Începând cu 2001, Jolie s-a implicat în numeroase misiuni de teren pe glob prin intermediul Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi, în calitate de ambasador al bunăvoinţei pe lângă UNHCR.Ea a vizitat unele dintre cele mai afectate zone de război de pe planetă, a donat milioane de dolari variatelor proiecte menite să ajute persoanele vulnerabile şi chiar a obţinut un permis de pilot pentru a transporta mâncare şi provizii celor ce au nevoie. Eforturile sale i-au adus promovarea ca Trimis Special al Înaltului Comisar António Guterres in 2012.
Sursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?