Angelina Jolie despre Brad Pitt: Uneori mă enervez atât de tare, încât îi sfâşii tricoul!

24 Decembrie 2009
Angelina Jolie şi Brad Pitt
Angelina Jolie şi Brad Pitt
FOTO: artnet.com

Actriţa a subliniat faptul că legătura dintre ea şi Brad Pitt nu ar avea de suferit dacă vreunul dintre ei ar călca strâmb.

Angelina Jolie a vorbit într-un interviu despre viaţa de familie alături de partenerul ei Brad Pitt.

Actriţa a dezvăluit că relaţia devine mai tensionată atunci când lucrurile nu ies aşa cum se aşteaptă Pitt. "Scântei ies tot timpul la noi acasă, dacă Brad nu recunoaşte că greşeşte şi reacţionează într-un mod insolent. Uneori mă enervez atât de tare, încât îi sfâşii tricoul", a mărturisit Angelina Jolie. "Nu devenim însă violenţi, ne gândim la copii", adaugă ea.

În ciuda zvonurilor care anunţau că actriţa este foarte geloasă, din cauza relaţiei pe care Pitt o are cu Jennifer Aniston, fosta lui soţie, Angelina Jolie susţine că "fidelitatea nu este neapărat esenţială într-o relaţie".

Partenera de viaţă a lui Brad Pitt a subliniat faptul că legătura dintre ea şi actor nu ar avea de suferit dacă vreunul dintre ei ar călca strâmb: "Nici eu, nici Brad nu considerăm că a locui împreună înseamnă a trăi legaţi unul de celălalt. Nu vrem să ne impunem restricţii unul altuia". Tocmai de aceea, Angelina Jolie este de părere că "este mult mai rău să îţi părăseşti partenerul şi apoi să vorbeşti urât despre el". 

Subiecte pe aceeași temăSursă: REALITATEA.NET

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?