Angajaţii din Prefectura Braşov au avut ore de ecologizare a mediului

15 Ianuarie 2009
Foto: RTV
Foto: RTV
Gesturile mici contează mult pentru mediu. Asta au învăţat funcţionarii publici din Prefectura Braşov de la un trimis special al Ministerului Mediului. Să stingi un bec la plecare, să scoţi electrocasnicele din priză când nu sunt folosite sau să reciclezi hârtia... sunt doar câteva dintre sfaturile pe care oricine le poate urma.
Angajaţii Prefecturii din Braşov au avut ieri, lecţie deschisă cu un delegat special al Ministerului Mediului pe tema protejării mediului prin economisirea energiei.

Ca să fie eco-responsabili funcţionarii au aflat că trebuie să-şi schimbe unele obiceiuri. Dacă sfaturile privind stingerea luminilor la plecare sau reciclarea hârtiei din imprimantă, li s-au părut lucruri uşor de făcut, angajaţii au fost totuşi retincenţi când a fost vorba să renunţe şi la comoditate.Funcţionarii au mai aflat că încărcătoarele de telefon uitate în priză consumă multă energie.

Un ghid eco al funcţionarului public, trimis de Ministerul Mediului, va circula în majoritatea instutiţiilor publice din ţară.

Subiecte pe aceeași temăSursă: Realitatea TV

Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?